BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 31, 2009

I found It.....

Akhirnya..... jumpa juga apa yg dicari .. kenangan selama setahun

video

Bersendiri lagi...

Ermmm dok sendiri lagi ari nie .. nasib lah blog ada .. tak lah meroyan din ... dok umah sowang sowang dgn dlm keadaan utk pulih dari demam n batuk ... ari ni ada lah citer sedih ermm boleh dikatakan sedih jugaklah tapii biasa biasa jelah .. nak dijadikan cerita .. lepas kuliah nak pi klcc then nak lah makan sama sama insan yg aku syg. gigih katanya tak makan dari pagi simpan lapar hingga ke ptg semata mata nak makan kat klcc .. setiba jek di klcc org punya lah ramai . almaklumlah ada pc fair kat kl convention center... dah tu gigih dgn bahagianya naik atas lah nak ke kedainya .. setiba di depan kedainya ramai lah pulak ermm tak yah masuk lah .. lepak kat luar dulu ... ermm pusing pusing cuci mata ternampak n bertentang mata din dengan insan yg digelar xxxxxx dah tu salam segala .. tanya dia tunggu xxxx ker aah , tanya dia lagi dah makan .. dia jawap dah makan dah nak teman xxxx makan aku pun jawap oo yer ker.. ermmm aku pun dgn rasa entah lah rasa apa tah time tu ... ckp dgn xxxxxx okeh lah xxxx lambt lah nak pi pc fair lah.. dia kata tak nak tunggu ker .. ermmm aku jawap takperlahh ....



aku kuburkan hajat nak makan bersama dgn xxxx di klcc then aku terus balikk dgn keadaan perut aku yg masuk angin sampai lah skrg ni walaupun dah makan tetap sakitt .. then aku pun buat biasa jelah .. itulah citer hidup sendiri skrg ni ... ..





Lepas ni kena Blajar :



makan atau tak makan sendiri...

sakit atau sihat sendiri.....

ada duit atau takder duit sendiri......

hidup dah tentu sendiri..........



Aku tak nak lah si xxxxxx pikir bukan bukan ttg aku dan xxxx lagi .. aku nak mereka bahagia. dan aku harap xxxx bahagia dan dapat apa yg dia tak dapat dari aku dulu... Doa ku sentiasa mengiringi perjalanan mu ...... dan permintaan ku yg terakhir kepada xxxx agar aku dapat menetap disini sampai aku tamat pengajianku. ....



apa lagi nak tulis tetiba sedih pula......



Thursday, July 30, 2009

Selagi Jantung Ini Berdegup..

Setelah lama mendiamkan diri dari blog ini .. kini kembali selepas pulih dari sakit ... tak series pun tapi demam diwaktu ada nya wabak H1N1 ini amatlah menakotkan ... tapi alhahmulillah dah mula recover from it.... Apa pun insyallah semuanya okeh ... kena jaga kesihatanlah lepas nie.. hidup bersendiri biasalah .. kini dia sudah ada pengganti , alhamdulillah syukur ada juga yang akan menjaganya lepas ni. tapi harapan ku agar ku dapat menetap disini sampai akhir waktu aku belajar..

Aku tidak boleh menjangkau apa yg akan berlaku selepas ini. cuma ku hanya mampu berdoa sahaja.. harap semuanya okeh.. kepada insan baru yg telah bertakhta di hatinya hope takperlu cemburu kerana kami biasa sahaja. hope u akan paham .. Aku akan sentiasa mendoakan kebahagiaanmu selalu.

Apa pun biarlah blog ini akan menjadi teman setiaku ketika ku bersendirian selama melayari kehidupan sendiri ..



salam sayang

Friday, July 3, 2009

sudah tiba saat nya untuk kembali...................

ermmmm lama rasa nya tak menulis kat blog nie ... nie pun ada terluanggg dan kurang sikit malas nye... huhuhu ermmm skrg ni pun dah ada kat kl menanti waktu ku pulang untuk menggerakkan otak ku yg telah 2 bulan bercuti ... ermm tiba di kl jek kena sakit tekak then sambung dgn demam ... ermmm takottt nasib bukan H1N1 huhuh mintak jauhh ... tapi dalam perjalanan balik ke kl tempoh hari .. din ada singgah umah jiran kat jb dulu ... yg rabiiiii umah dia besoo gilerr ..din pun apa lagii ... amik lah gambooo mcm mcm gaya lahh huhuhu .... apa lagiii jom tengokkk ........ ermm lambat pulak lah nak masuk gamb kat blog nie lagi. din pakai broadband maxis .. ermmmm nnti ada masa din tunjuk kehh ..... skrg dah ari sabtu , isnin ni kena lah berjuang ... dah mula kuliah ... jadi sampai disini dulu lah din tulis yekk .. ada masa terluang nnti insyallah din akan tulis lagi ...